CALENDARUL MAGIC AL FEMEII

Conectează-te cu esența ta Feminină pentru a pluti prin viață!
Workshop Online 18 Mai, ora 19.00.

Înscriere integrală – 500RON doar 250RON (50 EUR)

După Workshop primești înregistrarea astfel încât să poți reveni oricând ai tu nevoie în acest spațiu sacru feminin.

Iți dorești să te conectezi cu esența ta feminină pentru a trăi mai ușor și a pluti prin viață?

S-a demonstrat științific că bioritmul nostru al femeilor este influențat în mod direct de energia și fazele Lunii (a planetei), fie că suntem conștiente sau nu.

 

Daca nu știai, există un CALENDAR FEMININ AL LUNII , o metodă unică și foarte eficientă pentru a-ți organiza și planifica corect, cele mai importante activități ale unei lunii.

Să trăiești după Calendarul Lunar este un cu totul alt mod de a trăi. Redescoperi în fiecare zi magia vieții și conlucrezi cu Universul la crearea vieții pe care tu o dorești.

 

M-am întrebat de ce nu știu toate femeile despre acest calendar? Însă mi-am dat seama că trebuie să ajungi la un anumit nivel de dezvoltare personală ca să apară în viața ta aceste informații. Și dacă citesti acum aceste rânduri, înseamnă că acum este timpul potrivit pentru tine.

 

Acest calendar este calendarul după care au trăit marile regine ale lumii și care a fost ținut secret pentru femeile de rand secole întregi.

 

Dă-ți dai voie să te manifești în toată splendoarea feminității și unicității tale!

 

 

 

 

Ești deconectată de corpul tău fizic și de plăcere?

Nu mai simți bucuria vieții?

 

Abia când te conectezi cu puterea ta feminină și începi să trăiești după ritmurile Lunii începi să simți magia vieții și viața devine mai ușoară, începi să primești mai ușor și să nu mai lupți.

Voi împărtăși toate secretele acestui calendar feminin

Vei afla secretele celor 4 faze ale Lunii;

 

Vei folosi puterea și energia Lunii pentru a-ți îndeplini toate dorințele în plan personal și financiar;

 

Vei amplifica feminitatea și senzualitatea cu ajutorul Lunii și a practicilor energetice feminine pe care le vei primi;

 

Vei învăța să planifici toate activitățile importante din viața ta pentru o luna și să ai suficientă energie pt tine, familie, sport, job;

 

Vei atrage în viața ta succesul, bărbatul potrivit, norocul și energia feminină amplificată cu ajutorul calendarului feminin;

 

Primești de la mine calendarul pentru fiecare zi lunară și ce anume trebuie să faci în fiecare zi că să fii în armonie cu Universul;

 

Înveți practici și tehnici pentru atragerea banilor, iubirii, succesului, pe care să le aplici în anumite zile lunare pentru eficienta maximă.

 

Vom medita împreună pentru a accesa și amplifica energia ta feminină, energia creatoare și pentru a te conecta la ritmurile Lunii.

 

Este un workshop magic după care garantat viața ta se va schimba!

Woekshopul va incepe pe data de 18.05.2023, înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Zile
Ore
Minute
Secunde

Înscriere integrală – 500RON doar 250RON (50 EUR)

 

Cine sunt eu?
me 2
DESPRE ANCA MIHĂILESCU

Psiholog, Psihoterapeut, Trainer de Feminitate, Fondatoarea comunității Femeia Abundentă  metoda mea de lucru îmbină practici din psihoterapia integrativă cu cele mai noi tehnici și descoperiri din neuroștiintă, tehnici și practici spirituale feminine astfel încât schimbarea să se producă cât mai rapid.

 

Ca Psiholog, am mii de ore de lucru cu femei din intreaga lume a căror viață s-a schimbat miraculos de când mă cunosc. 

 

După calendarul Lunii trăiesc și planific eu TOTUL în viața mea de mai bine de 5 ani, iar dorințele mele în plan personal și financiar s-au împlinit lună de lună. 

 

Sunt aici pentru tine pentru a te ghida pas cu pas către o viață în abundență.

Testimoniale

Contact

Daca ai întrebări sau ai nevoie de alte informații decât cele menționate aici, te invit să mă contactezi și o să te ajut cu mare drag.

Copyright © 2023 Anca Mihăilescu.