Antrenează-ți creierul pentru a te elibera de stres, anxietate și atacuri de panică prin metoda terapeutică “Anti Stres”

1
Program Anti Stres
×  Program Anti Stres
-
+
400,00 lei
Sub-total 400,00 lei
Total 400,00 lei

Datele de facturare

Sumar comandă

Produs
Total
1
Program Anti Stres
×  Program Anti Stres
400,00 lei
Sub-total 400,00 lei
Total 400,00 lei

Metoda de plată

Datele personale vor fi folosite pentru a procesa comanda, pentru a-ți susține experiența pe acest sit web și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

SPUNE STOP ANXIETĂȚII ȘI STRESULUI!

Înscrie-te în programul de vindecare profundă Anti-Stres, pentru recuperarea completă și definitivă și reactivarea vieții tale incredibile – fără anxietate.

Îți amintesc ce primești:

Ce spun clienții mei

Cea mai intensă transformare spre maturitate a mea!

Drumul parcurs alături de Anca a reprezentat cea mai intensă transformare spre maturitate a mea! Am ajuns la Anca cu stări de rău, stări de atacuri de panică neînțelegând absolut nimic din ce mi se întâmplă!Împreună am dezlegat, am construit, am plănuit un nou drum pentru mine și am înțeles că transformarea mea avea legătură cu tot ce mi se întâmpla în acea perioada! Anca este un om cald, mereu cu zâmbetul în buzunar; întâlnirea cu ea a fost mereu o pauză de respirație pentru mine!

Simona

Am scapat de atacurile de panica!

Problema mea cu stresul si atacurile de panică a persistat ceva ani până am decis că nu mă pot descurca singură și am nevoie de un ajutor de specialitate.Doamna Anca Mihailescu m-a ajutat să scap de aceste atacuri de panică în urma a câtorva ședințe. Am învățat de unde vin, cum să le controlez și pe parcursul timpului acestea s-au diminuat considerabil. Deși am trecut peste aceste probleme am decis să continui să merg la dânsa pentru că este ora mea de liniște și de sinceritate absolută, locul unde toate problemele își găsesc o rezolvare prin terapie.

Marina

100% GARANȚIA SATISFACȚIEI

FIE VEZI REZULTATE DUPĂ PRIMELE 2 MODULE, FIE ÎȚI PRIMEȘTI TOȚI BANII ÎNAPOI!

Ai întrebări?

anca@ancamihailescu.ro; 0740081918

Copyright © 2023 Anca Mihăilescu.