Anca MihăilescuTe pot ajuta sa reduci stresul de zi cu zi, ingrijorarile, frica, furia, tristetea si alte emotii negative, sa construiesti relatii mai bune, scotand la suprafata potentialul tau. Iti pot oferi suport pentru a-ti atinge obiectivele personale si a trece prin situatiile dificile de viata (pierderea unor persoane dragi, divort, atacuri de panica, anxietate, depresie etc). Prin sedintele de consiliere investesti in tine pentru dezvoltarea si cresterea ta personala. Eu ofer un mediu care te va ajuta sa faci noi alegeri si schimbari pozitive in viata ta.

 

Am abilitati, competente si experienta de lucru atat cu adultii, cat si cu copiii si adolescentii precum si pentru terapii de cuplu sau de familie. Particip constant la workshop-uri si cursuri de specialitate pentru a fi permanent in pas cu noile metode si tehnici de consiliere  pentru a readuce echilibrul in viata oamenilor.

 

Stiu ca fericirea, iubirea, linistea sunt alegeri pe care le facem mai mult sau mai putin constient, in functie de culoarea “ochelarilor” pe care-i purtam.

Cred in iubire, familie, onestitate, generozitate, empatie si cred cu tarie ca ne-am nascut pentru a fi fericiti si orice stare de nefericire este de fapt o abatere de la normalitate. 🙂

 

Ma bucur ca ai ramas un pic pe site pentru a ma cunoaste!

 

Daca doresti o programare te invit sa ma contactezi telefonic la 0740-08.19.18 sau prin e-mail anca@ancamihailescu.ro.