PREIA DIN NOU PUTEREA ASUPRA VIEțII TALE!

Webinar GRATUIT pentru CEI CARE VOR SA ÎNVEȚE CUM SĂ-ȘI CONTROLEZE ATACURILE DE PANICĂ ATUNCI CÂND SUNT SINGURI FĂRĂ SĂ SE MAI SPERIE DIN CAUZA LOR

Gândește-te că poți din confortul casei tale

să afli informații și tehnici valoroase pentru 

a-ți recăpăta echilibrul interior.

Vino la acest webinar gratuit și te voi învăța 2 exerciții simple pe care le poți face singur pentru a scăpa de atacurile de panică

Cele 3 secrete care-ți vor schimba viața. Ia-ți puterea înapoi!

INFORMAȚIA ÎNSEAMNĂ PUTERE

Îți este frică de viitor? Ești nemulțumit de viața pe care o trăiești? Cunoști dușmanul cu care te lupți? Vino la webinar și-ți vei schimba perspectiva asupra atacului de panică.

2 TEHNICI PENTRU A-ȚI CONTROLA ATACURILE DE PANICĂ

Nu știi ce să faci când ai un atac de panică? Te sperii atât de tare încât crezi că vei muri? Vino la webinar și-ți voi prezenta 2 exerciții simple dar extrem de eficiente pentru a-ți gestiona atacurile de panică.

TU EȘTI CREATORUL VIEȚII TALE

Dacă vei da vina pe condițiile exterioare vei rămâne în aceeași situație. Vino la webinar și învață cum îți poți creiona fiecare moment din viață devenind creator de realitate.

Ce spun cei care au participat în programele create de mine

DESPRE MINE

Salut!

Eu sunt Anca Mihăilescu, Anxiety Coach, Life coach, Trainer autorizat și Autor de programe online psiho-educative.

 

Sunt expert în lucrul cu anxietatea și atacurile de panică, toți participanții la programele mele care s-au implicat și au urmat programul au avut rezultate încă de la al doilea modul.

 

Sunt absolventă a Asociației Române de Psihoterapie integrativă, metoda mea de lucru îmbină practici din psihoterapia integrativă cu cele mai noi tehnici și descoperiri din neuroștiintă astfel încât schimbarea să se producă cât mai rapid.

 

Te pot ajuta să reduci stresul de zi cu zi, îngrijorările, frica, te pot ajuta prin tehnici și informații specifice să-ți controlezi anxietatea și să scapi de atacurile de panică, scoțând la suprafață potențialul tău.

 

Alături de mine, vei reuși să-ți transformi viața cu adevărat. Vei învăța să-ți controlezi emoțiile și să-ți restructurezi complet modul în care gândești.

 

Te invit cu bucurie să facem această călătorie împreună!

WEBINAR GRATUIT

PREIA DIN NOU PUTEREA ASUPRA VIEțII TALE!