Amplifică-ți viața și obține abundență

 

ACUM!

Învață într-un mini-curs GRATUIT cum să scoți la iveală FEMEIA ABUNDENTĂ din tine, femeia de succes care știe cum să atragă spre ea: iubirea, bogăția, sănătatea, fericirea.

Introdu adresa ta de e-mail și telefonul pentru a primi materialele gratuite pe care le-am pregătit special pentru tine.

Pregătește-te de transformare! Ce înveți în acest mini-curs?

Waking up in the morning, starting the day right. Sunrise by the beach
Elegant woman in sunglasses with a glass of wine outdoors. Smiling caucasian female having wine and looking backwards.

Cine sunt eu?

Anca_640

Anca Mihăilescu  – sunt psiholog, psihoterapeut integrativ, coach, trainer, creator de programe educaționale online.

 

Sunt eu, Anca, femeie, iubită, mamă, pasionată zi de zi de creștere personală, autodepășire, dornică să-mi trăiesc viața în plăcere și satisfacție, în abundență deplină pe toate planurile.

 

Dar nu a fost mereu așa. Mai bine de jumătate din viața de până acum am trăit-o crezând că numai bărbații pot avea succes și pot avea bani mulți, că niciodată nu poți avea ceea ce-ți dorești, că suferința este o parte normală a vieții, că numai unii au noroc, că fericirea mea depinde de ceilalți.

Momentul în care am început să lucrez cu alți oameni pentru a-și creste abundența personală și a trăi viața pe care să o iubească a fost după un moment de AHA pe care l-am avut în pauza de masă când povesteam cu una dintre prietenele mele.

 

Povesteam ce vise aveam când eram copii, ce ne doream să fim când vom fi mari, cum se vedea lumea prin ochii copilului de atunci.

 

Și eu mi-am amintit că îmi doream și în același timp eram atât de sigură că va fi să am o casă ca un conac (văzusem o casă boierească la mine la țară și-mi povestise tataie povestea familiei de boieri după care s-a și denumit satul, pentru care mulți săteni lucrau) și oameni care să lucreze pentru mine. Îmi imaginam atunci că voi rămâne la țară, căci acela era cunoscutul meu și că visul meu se va împlini acolo.

 

Prietena mea face o pauză, se uită la mine și zice: Anca, dar visul tău s-a împlinit. Trăiești într-o casă mare, ai o curte superbă, ai bonă, femeie la curățenie, grădinar. Tu chiar ai manifestat visul tău din copilarile, dar în realitatea adultului de acum, nu la țară la tine, acolo era realitatea copilului.

 

Te rog să mă crezi că am împietrit efectiv. Avea dreptate prietena mea. Eram atât de preocupata să practic în continuare viața în abundență, tehnici, practici, că nici macar nu realizasem că visul meu cel mai mare de când eram copil s-a împlinit.

 

Nimic însă din toate aceste lucruri nu credeam că ar putea exista vreodată în viața mea acum 10 ani.

 

Abia atunci m-am simțit pregătită să împărtășesc din preaplinul meu și să lucrez și cu alti oameni pentru creșterea abundenței lor.

 

Informațiile pe care eu am decis să ți le ofer în acest mini-curs pe mine m-au ajutat să mă reinventez.

Cum se va schimba viața ta după ce vei parcurge acest mini-curs GRATUIT?

După ce vei parcurge acest mini-curs:

 

 • Vei scăpa de energia sărăciei.
 •  
 • Îți vei pregăti propriul spațiu pentru abundență.
 •  
 • Îți activezi conștienta și puterea incredibilă de a selecta TU ce gânduri să ai, ce emoții să manifești și ce acțiuni să desfășori.

 •  
 • Îți vei descoperi și activa dorințele și vei acționa către îndeplinirea lor.
 •  
 • Vei aduce mai multă abundență în relațiile tale.
 •  
 • TU Vei fi conștientă de puterea infinită pe care o ai și începi să devii FEMEIA ABUNDENTĂ.
WhatsApp Image 2022-09-11 at 13.11.55
Anca Mihăilescu

Amplifică-ți viața și obține abundență

 

ACUM!

Învață într-un mini-curs GRATUIT cum să scoți la iveală FEMEIA ABUNDENTĂ din tine, femeia de succes care știe cum să atragă spre ea: iubirea, bogăția, sănătatea, fericirea.

Introdu adresa ta de e-mail și telefonul pentru a primi materialele gratuite pe care le-am pregătit special pentru tine.

Amplifică-ți viața și obține abundență ACUM!

.