Com.: 3 comentarii

8 Modalitati pentru a crea emotii pozitive

Fericirea este un concept atat de central in viata, incat nu ne oprim de multe ori sa ne intrebam ce este fericirea si de ce ne straduim atat pentru a o atinge.

Oamenii ca specie se straduiesc in mod constant sa fie fericiti. Indiferent daca o cauta in sine sau din surse externe, fie ca o vad ca o dispozitie constanta vesela sau ca un sentiment de multumire linistita – oamenii sunt obsedati de fericire.

Nu este nici o surpriza faptul ca a aparut o ramura a psihologiei dedicata studiului fericirii si a altor aspecte pozitive si experiente de viata. Este chiar mai putin surprinzator faptul ca un mare numar de cercetari, din interiorul si din afara acestei ramuri, au fost dedicati aplicarii emotiilor pozitive pentru imbunatatirea vietii umane. Mai mult » „8 Modalitati pentru a crea emotii pozitive”

Com.: Niciun comentariu

„Timpul special” cu copilul tau

Majoritatea dintre noi suntem parinti ocupati, stresati si sub o presiune foarte mare pentru ca trebuie sa facem multe lucruri simultan. Acest lucru poate face foarte dificila petrecerea timpului relaxat, cald si atent cu copilul, de care toti copiii au nevoie.

Iti propun mai jos o evadare impreuna cu copilul tau din tumultul cotidian. Este un concept pe care nu eu l-am inventat, insa mi-a fost extrem de folositor in relatia cu copiii mei si de aceea as vrea sa-l impartasesc si cu tine. Mai mult » „„Timpul special” cu copilul tau”

Side bar