www.ancamihailescu.ro  este proprietatea societății comerciale  SC SPARK LIFE SRL SLATINA, STR CUZA VODA , Bl G4, sc C, ap 1, CUI: 48501120, telefon 0740081918, e-mail anca@ancamihailescu.ro denumită în continuare Anca Mihailescu.

Utilizarea site-ului www.ancamihailescu.ro implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare. Acești termeni și condiții reprezintă un contract legal între utilizator și Anca Mihailescu, de aceea se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare. Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul www.ancamihailescu.ro implică în mod automat acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de Anca Mihailescu implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Comunicări electronice

Utilizarea site-ului www.ancamihailescu.ro (vizitare, cumpărare de produse sau trimitere de e-mailuri) implică acceptarea comunicării în mod electronic. Utilizatorul consimte să primească comunicări pe cale electronică, fie prin e-mail, fie prin afișare pe site-ul www.ancamihailescu.ro. Utilizatorul este de acord cu faptul că toate comunicările electronice satisfac aceleași cerințe legale ca și comunicările în scris.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

www.ancamihailescu.ro duce o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților.

www.ancamihailescu.ro se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți și să le folosească numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor/corespondență). www.ancamihailescu.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice) și nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site.

Copyright

Întreg conținutul site-ului mirelaserban.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea Anca Mihailescu și/sau a asociaților, partenerilor și/sau furnizorilor săi și este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Graficele, emblemă, antetul și imaginile de pe www.ancamihailescu.ro nu pot fi folosite în legătură cu produse sau servicii care nu aparțin www.ancamihailescu.ro sau Anca Mihailescu, într-o manieră care să creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze www.ancamihailescu.ro sau Anca Mihailescu.

Legături/Link-uri

Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legături de pe www.ancamihailescu.ro se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea măsurilor ce se impun pentru evitarea virușilor sau a altor elemente distructive.

Posibilitatea de conectare și vizitare a altor site-uri, folosind site-ul www.ancamihailescu.ro, nu implică faptul că societatea Anca Mihailescu este asociată sau afiliată sau că răspunde, în vreun fel, pentru materialele puse la dispoziție în orice mod pe aceste site-uri.

Anca Mihailescu nu răspunde de conținutul, calitatea sau natură site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.ancamihailescu.ro, indiferent de natură acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

Accesul la site

Anca Mihailescu garantează utilizatorului accesul limitat, în scop personal, pe site-ul www.ancamihailescu.ro și nu îi conferă dreptul de a descarca, modifica total sau parțial, reproduce total sau parțial site-ul, fără acordul în scris al Anca Mihailescu.

De asemenea, este interzisă folosirea link-urilor către www.ancamihailescu.ro prin care conținutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Politica de livrare

Livrarea produselor exclusiv online achiziționate se face în termen de maxim 24 h de la data confirmării plății. Produsele achiziționate vor fi livrate la adresa de e-mail utilizată la înregistrarea plății sau în contul de client, în cazul în care este bifată și opțiunea de ‘creare cont’ la momentul plății. Produsele achiziționate vor putea fi accesate fără limite de valabilitate în contul de client.

În cazul altor produse tipărite achiziționate de pe site-ul www.ancamihailescu.ro (de exemplu: cărți editate), livrarea se face în termen de 48 de ore de la data confirmării plății, prin intermediul unui prestator de curierat rapid. Costul integral al livrării va fi suportat de client. Livrarea se face la nivel național.

Descrierea produselor

www.ancamihailescu.ro și Anca Mihailescu încearcă să păstreze acuratețea informațiilor. Totuși, Anca Mihailescu nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori și nu poate fi făcută responsabilă în cazul în care produsele achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.

Plata cu cardul

Plata cu cardul se procesează prin intermediul soluțiilor oferite de Stripe Payment.

Politica de retur

În cazul evenimentelor, cu vânzare de bilete, cumpărătorul are dreptul de a solicita  banii înapoi în cazul în care nu mai poate participa, cu cel mult 15 zile calendaristice înainte de data organizării evenimentului.

Limitări ale responsabilității

Site-ul www.ancamihailescu.ro și materialele aferente sunt oferite “așa cum sunt” și “atât cât sunt disponibile”, fără nici o garanție.

Anca Mihailescu nu va fi făcută responsabilă și nici nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcționarea sau funcționalitatea site-ului, precum și folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord în mod expres cu faptul că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc.

Anca Mihailescu nu va fi făcută responsabilă pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Anca Mihailescu nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau mailurile expediate de www.ancamihailescu.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare.

Informațiile de pe site-ul www.ancamihailescu.ro nu reprezintă servicii de consultanță, iar în acest sens, Anca Mihailescu nu va fi făcută responsabilă pentru modalitatea de înțelegere și aplicare a informațiilor prezente pe pagină conform interpretărilor individuale / particulare.

Dispute și conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul mirelaserban.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competențe.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea Anca Mihailescu. Pentru orice defect constatat în urmă cumpărării unui produs de pe site-ul www.ancamihailescu.ro, cumpărătorul poate solicită cf. HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect. Această se va face în urmă prezentării produsului de către cumpărător și a constatării de către Anca Mihailescu a defectului reclamat.

Modificări

Anca Mihailescu își rezervă dreptul, la discreția sa, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului www.ancamihailescu.ro, politică, condițiile și termenii de utilizare, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Utilizatorul site-ului www.ancamihailescu.ro are obligația de a verifica, în mod regulat, termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către Anca Mihailescu, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.